Vi skaber smykker så du kan føle dig selvsikker

Bag Aiu Aio, er vi tre kvinder. Trods forskelligheder har vi én fælles værdi, nemlig at skabe smykker i høj kvalitet til fornuftige priser.

Vi kræser for designs og er passioneret for at kreere smykker kvinder kan bære hver dag, til enhver lejlighed, og hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvalitet. Alle smykker er fremstillet i sterling sølv og skabt med kærlighed for det feminine, elegante og enkle udtryk.

Hos Aiu Aio tror vi på at skønhed findes i hver eneste form, størrelse, farve og personlighed. Vi stræber efter at inspirere kvinder til at føle sig selvsikre og turde stå op for hvem de er, hvordan de ser ud, og hvad de tror på.

01

Designs med
enkelthed for øje

Vi designer tidsløse og enkle smykker, kvinder kan bære hver dag og til enhver lejlighed. 

02

Kvalitet og
bæredygtighed i fokus

Vi stræber konstant efter bæredygtighed og arbejder kun med sterling sølv, ædelsten og perler for at sikre den bedste kvalitet.

03

Stil er et
personligt valg

Vi skaber smykker som den stilbevidste kvinde kan style, så det passer til enhver smag og stil.  

Vores mission

Hver eneste dag arbejder vi for at inspirere kvinder til at leve deres bedste liv gennem vores univers, ved at skabe tidløse smykker i høj kvalitet til overkommelige priser.

We have heart in all we do,
with whom we do.

Vi tror på at man skal have hjertet med i alt man gør og foretager sig og med dem man foretager det med.

Jewelry is not fashion.
Jewelry is forever.

Smykker bør holde forevigt og ikke bare være en trending fase. Vi vil gerne skabe smykker der kan gå igen i generationer og som kan bære hver dag, til enhver lejlighed, resten af livet.

Everyone of us deserves a
little everyday luxury
.

Alle fortjener lidt luksus i hverdagen. Basic luxury kalder vi Aiu Aio smykker, fordi vi tror på, at kvinder fortjener lidt everyday luxury.

KURV

Ingen produkter i indkøbskurven.

Den perfekte gave!

Vi gerne udvider byttefristen så den gælder fra den dag, gaven gives.